Zloženie: Koriander, kurkuma, čili, horčica, rímska rasca, čierne korenie, Grécka senovka, cesnak, soľ, fenikel.
Karí Prášky: Indické koreninové zmesi: Miešanie korenín je podstatou indického kuchárstva. Aby sme získali dobrého indického kuchára, musíme najprv získať dobrého masálči(miešača korenín). Slovo masála znamená zmes korenín, ale vzťahuje sa aj na výslednú arómu pokrmu. Európsky zvyk mať jedinú zmes masálá alebo karí vyplýva z nedostatočného poznania indickej kuchyne, pretože existujú stovky masál v jednotlivých oblastiach ich kuchári do rôznych pormov pripravujú podľa vlastných receptúr, čím dodávajú jedlám chrakteristickú chuť. Najbežnejšie zmesi sú garam masála, používané v severnom kuchárstve a štipľavejšie masály alebo karí prášky z juhu.
Balenie: 100 g, vyrobené v Indii